Hårddiskkabinett för ökad lagringssäkerhet

Artikelnr: 80647
Lagerstatus:

När det är viktigt för dig att det inspelade materialet alltid säkerhetskopieras rekommenderar vi starkt ett hårddiskkabinett med två speglade hårddiskar. Att hårddiskarna är speglade innebär att en kopia av ditt inspelade material sparas på var och en av hårddiskarna. Skulle du mot all förmodan råka ut för en hårddiskkrasch byter du enkelt den och sätter in en ny som direkt får en kopia av den andra hårddisken och ditt material är säkrat.


Hårddiskkabinetten har plats för två hårddiskar och den är av ”plug and play”-typ så du stoppar helt enkelt i hårddiskarna i kabinetten och de fungerar direkt. Om oturen är framme och en hårddisk går sönder tar du enkelt ut den söndriga hårddisken och byter ut den mot en ny. Du behöver inte ens stänga av hårddiskkabinetten utan du byter under gång vilket kallas ”HotSwap”.

För att förlänga livslängden på hårddiskarna är kabinetten byggd i värmeavledande aluminium och har en intern fläkt som håller koll på temperaturen. Då kameraövervakning ställer stora krav på hårddiskar använder vi enbart hårddiskar utvecklade för kameraövervakning från världens två största och mest välrenommerade hårddisktillverkare.

När hårddiskar speglas (RAID 1) kommer det tillgängliga lagringsutrymmet att vara lika stort som en av de installerade hårddiskarna. Om du exempelvis köper baskonfigurationen med 2x1000GB hårddisk får du 2 st hårddiskar à 1000GB där den maximala lagringen är 1000GB (minus utrymme för operativsystem). Kabinetten säljs i fyra konfigurationer - 2x1000GB, 2x2000GB, 2x3000GB, 2x4000GB där du enkelt väljer din storlek. det går givetvis att använda kabinetten och dess två hårddiskar till att enbart lagra utan backup för att utnyttja de två hårddiskarnas maximala lagringskapacitet, om så önskas.

Innehåll
Hårddiskkabinett
Övervakningshårddiskar i vald storlek

Specifikationer

Antal hårddiskplatser: 2 st RAID-nivå: RAID 0, 1, JBOD
Fläkt: Ja, (låg ljudnivå)
Anslutningar: USB3.0 och eSATA
HotSwap: Ja
Plug & Play: Ja
Dimensioner: 126 x 166 x 215 mm
Vikt: 1.11 kg

FLER BILDER

Pris: 3999:-

(Dela upp betalningen från 129 kr/mån )

Dela |

Rekommenderade tillbehör

AVTECH AVH504 - NVR med 4 kanaler och PoE

 4 kanaler | PoE | Mobilapp

Mer info
3999:-
AVTECH AVH408P - NVR med 8 kanaler och PoE

 8 kanaler | PoE | Mobilapp

Mer info
5499:-
AVTECH AVH516A - NVR med 16 kanaler och PUSH

 16 kanaler | Mobilapp

Mer info
8999:-