AVTECH AVH504 - NVR med 4 kanaler och PoE

Artikelnr: 80201
Lagerstatus:

AVTECH AVH504 är en mycket kompetent 4-kanalig inspelningsenhet (NVR) för IP-kameror med ONVIF-stöd. Den ger dig distansåtkomst, PUSH-larm och PoE samtidigt som du får en mycket tillförlitlig och stabil kameraövervakning som lagrar inspelat material i bästa kvalitet (Full HD) på alla kanaler med 30 bilder per sekund och kamera (full frame rate/flytande bild).


Se allt som händer var du än är

Kopplar du AVH504 till internet får du distansåtkomst så att du kan se live, kolla på inspelat material samt göra inställningar direkt i datorn/mobilen/surfplattan oavsett var i världen du än befinner dig. Vår NVR-enhet är dessutom så smart att den inte ens behöver vara placerad på samma ställe som kamerorna.


Glöm falsklarm med PUSH-larm direkt i din mobil

NVR-enheten har stöd för PUSH-larm vilket ger dig en unik möjligt att använda din kameraövervakning som ett effektivt larm. Till flera av våra PUSH-kameror som har alarmutgång kan du koppla till sirener och dylikt vilka du kan kontrollera själv.


För din trygghet

Med vår NVR får du en mycket driftsäker lokal lagring, vilket en dator inte kan erbjuda med virusstopp, datorstopp och andra nackdelar. Dessutom går det att koppla till en extra lagring via E-SATA vilket möjliggör backup i RAID. Har du AVH504 kopplad till internet kan du även välja att få en PUSH-notis (varning) till din telefon vid händelser så som ”hårddiskkrasch”, ”när någon klippt en kabel”, ”överhettning”, ”om någon försöker komma in på systemet” eller andra suspekta händelser.


Skapa din egen övervakningscentral

Tillsammans med AVH504 medföljer en mjukvara som ger dig kontroll över din övervakning. Du kan enkelt ställa in hur du vill se dina kameror och exakt hur du vill att de ska spela in - schemalagd, händelsestyrd och/eller konstant inspelning.


Enkel installation

AVH504 gör det väldigt enkelt att komma igång med din nya övervakningsutrustning. Då den matar ström direkt via nätverkskabeln (PoE) på alla fyra kanaler så slipper du dra extra sladdar för ström när du monterar dina kameror.


Koppla andra kameror till AVH504

Denna NVR kan hantera upp till fyra kameror men vi har alternativ för åtta respektive 16 kameror. Det kan således vara smart att köpa en lite större NVR om du vet med dig att du kommer utöka din kameraövervakning i framtiden. Har du kameror sedan tidigare som stöder ONVIF brukar dessa gå att koppla till AVH504, dock kan vissa funktioner såsom PUSH-larm och rörelseaktivering falla bort.


Varför tillverkaren spelar roll

Vid kameraövervakning med intelligent teknik såsom NVR-enheter, är det viktigt att ha en känd tillverkare som säkerställer buggfri mjukvara utan sårbarheter för yttre attacker. Vidare ger en stor tillverkare, som exempelvis AVTECH, generellt även mer tillförlitliga produkter, längre livslängd och den senaste tekniken.


Innehåll i leveransen:
4-kanalers NVR
Monterad hårddisk (enligt val)
Strömadapter
Mus
Fjärrkontroll
Användarguide

Specifikationer

Nedan finns grundläggande specifikationer. Vill du se fullständiga specifikationer kollar du i produktdatabladet.
Hårdvara
Videoingångar: 4 st
Videoutgång: HDMI
Videoupplösning: 1920 x 1080 (Full HD)
Antal hårddiskplatser: 1 st upp till 6 TB
RAID: Ja, via eSATA och extern lagring
Utgångar: 2 st USB för mus och extra lagring
Fjärrkontroll: Ja
Mus: Ja
Ethernet: 4 st 10/100 Mbps med PoE, Internet (WAN) port 1000 Mbps

Mjukvara
Videokomprimeringsformat: H.264
Ljudformat: G.711
Inspelningslägen: Manuellt / Händelse / Larm / Schema
Snabbsökning: Tidpunkt eller händelse
Händelsenotifiering: PUSH-larm / PUSH-status / Videomail / MMS
Säkerhetsnivåer: 4 nivåer med olika lösenord
Max antal användare: 20 st

Generellt
Strömkälla: 48 V DC / 1,25A
Temperaturområde: 10 - 40°C
Luftfuktighet: 10 – 85%
Dimensioner (mm): 345 x 225 x 68
Vikt: 2,65 kg
Godkänd enligt: RoHS, CE

Pris: 3999:-

(Dela upp betalningen från 129 kr/mån )

Dela |

Rekommenderade tillbehör

AVM542A / AVM542B, vandalsäker Full HD IP-kamera med WDR-funktion

 Full HD | Rörelse | IRx3 | PoE | SD-kort

Mer info
3499:-
AVTECH AVZ592M - kraftfull PTZ-kamera

 20x zoom | 300 m nattsyn | Endless

Mer info
11999:-