Ubiquiti PicoStation M2-HP

Artikelnr: 86001-1
Lagerstatus: I lager

Picostation är en kraftfull accesspunkt för inom- och utomhusbruk som gör att du kan skapa ett nätverk var du vill. Räckvidden är upp till 500 meter utomhus och upp till 200 meter inomhus, vilket gör att Picostation kan täcka in väldigt stora områden.


Trådlösa övervakningskameror är inte fullt så tillförlitliga som trådbundna men med vår PicoStation kopplad till kabelbundna IP-kameror får du den mest robusta trådlösa lösningen som finns tillgänglig.

PicoStation

Den optimala lösningen är att koppla in en PicoStation vid din videolagringsenhet och en PicoStation vid varje IP-kamera du vill ha trådlös oavsett om den är inne eller ute. Du kan också låta din nuvarande router ta emot signalerna från PicoStation men då finns en risk att överbelasta din router.

Om dina IP-kameror ska placeras i en annan byggnad än din videolagringsenhet rekommenderar vi istället för PicoStation att hellre använda vår Nanobeam mellan byggnaderna.

Vill du bara ha mer placeringsfrihet av din videolagringsenhet kan en PicoStation kopplas till denna och ersätta nätverkskabeln till routern. Det gör att du kan placera din videolagringsenhet så att kabelsträckorna till dina övervakningskameror minimeras.

Picostation är gjord för att fungera i tuffa miljöer och hanterar det svenska klimatet utan bekymmer, vilket gör att du kan lita på din accesspunkt år ut och år in även i dåligt väder.

Din PicoStation är lätt att installera och du behöver bara koppla in ström och en nätverkskabel så är den redo att ge dig tillförlitlig trådlös kameraövervakning.


Specifikationer

Maximal räckvidd: upp till 200 m inomhus/upp till 500 m utomhus
Hastighet: upp till 54 Mbps
Frekvens: 2,4 GHz
Strömmatning: 15V, 0,8 A
Maximal strömförbrukning: 6W
Temperaturområde: -20 till 70°C
Luftfuktighet: 5 - 95%
Vikt: 0,1 kg
Dimensioner: 136 x 20 x 39 mm
Tillverkare: Ubiquiti networks
Godkänd enligt: RoHS, CE

Pris: 1299:-

(Dela upp betalningen från 60 kr/mån )

Dela |