Vill du bli återförsäjare

Övervakningsbutiken AB erbjuder kompletta lösningar inom kameraövervakning med hårdvara, mjukvara och konsultation. Vi är baserade i Göteborg och säljer både till slutkund och till vårt nätverk av återförsäljare runt om i Sverige samt via vårt dotterbolag i Norge.

Ansök om att bli Återförsäljare

Distributionsrättigheter

Som en del i vårt arbete att leverera produkter med hög kvalitet har vi i dagsläget distributionsrättigheterna för fyra stora tillverkare av produkter relaterade till kameraövervakning. Vi levererar och erbjuder kvalificerad teknisk support på produkter från AVTECH, OPTEX, AETEK och PROVISION-ISR.

AVTECH

AVTECH är ett erfaret och innovativt företag som tillverkat övervakningsutrustning sedan 1996 när internet fortfarande var en “fluga”. De ligger i teknisk framkant både inom digital och analog kameraövervakning där utvecklandet av nya IP-kameror och den analoga TVI-tekniken ligger i fokus. AVTECHs huvudkontor och tillverkning ligger i teknikcentrumet Taiwans huvudstad Taipei. Övervakningsbutiken har samarbetat med AVTECH i över tio år och är idag deras svenska distributör med många gemensamma projekt.

OPTEX

Optex är en av världens främsta tillverkare av rörelsesensorer för larm och säkerhet. Med japansk kvalitet har de tillverkat detektorer sedan 1979 och leder utvecklingen av nya och extremt tillförlitliga detektorer inom flera olika teknikområden. Optex är specialiserade inom passiv och aktiv IR-detektering, laser och fiberoptik där de har ett brett sortiment som gör att de har produkter för allas behov. Genom vårt direktsamarbete med Optex kan vi deras produkter utan och innan och kan erbjuda ett oslagbart pris.

AETEK

AETEK är ett ungt företag som snabbt tagit en position som världsledande inom kameraövervakningsanpassade nätverkstillbehör. De ligger i absolut framkant när det gäller PoE-switchar för kameraövervakning och tillverkar både enklare varianter utan mjukvara och mer avancerade switchar med inbyggd smart mjukvara. Som ett bevis på kvaliteten hos AETEK kan nämnas att de bland annat tillverkar switchar för AXIS. Genom vårt långvariga samarbete med AETEK kan vi erbjuda riktigt bra priser på professionella PoE-switchar och andra nätverkstillbehör.

PROVISION-ISR

Provision-ISR är ett israeliskt multinationellt företag, bildat år 2007. Israel är som land världsledande inom nationell säkerhet och har arbetat terrorismförebyggande i årtionden. All denna kunskap och erfarenhet avspeglas i den höga standard, och tillförlitlighet, som säkerhetstillverkarnas produkter håller. Provision-ISR har specialiserat sig inom CCTV, med produkter som ligger i den absoluta framkanten med funktioner såsom DDA-videoanalys, ansiktsigenkänning och registreringsnummeravläsning (LPR).

Vårt erbjudande till återförsäljare

  • Mycket förmånliga priser
  • Handla dygnet runt via vår webbshop med dina priser
  • Snabba leveranser
  • Säljsupport vid kundcase
  • Kvalificerad teknisk support för er och era kunder
  • Möjlighet till drop-shipping
  • 30 dagars betalningsvillkor efter sedvanlig kreditprövning

Ansök om att bli återförsäljare

Fyll i formuläret nedan så kommer vi kontakta dig för att diskutera ett framtida samarbete.