Installation

Låt proffsen hjälpa dig!

Få hjälp med installationen av våra certifierade proffs. Våra tekniker är specialicerade på kameraövervakning och täcker upp alla typer av kamerainstallationer runt om i Sverige!

Kontakta oss för prisförslag

Om oss

Ledande inom övervakningsteknik

På Övervakningsbutiken är våra installationstekniker noggrant utvalda och utbildade för att säkerställa högsta kvalitet och säkerhet i varje projekt. Med flera års erfarenhet inom branschen och certifieringar från ledande tillverkare, garanterar våra tekniker en professionell och tillförlitlig installation av övervakningssystem. Deras expertis och noggrannhet bidrar till att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som möter våra kunders unika behov, samtidigt som vi håller oss uppdaterade med de senaste teknologiska framstegen.

Läs mer om oss

+20000

Kunder

+5000

Utförda installationer

+1000

Prenumerationskunder med serviceavtal

Mer än 20 års erfarenhet i branschen 

Med över 20 års erfarenhet i branschen och en lång lista av nöjda kunder, har Övervakningsbutiken byggt upp ett starkt renommé inom övervakningslösningar. Våra goda referenser vittnar om vår förmåga att leverera högkvalitativa tjänster och produkter som möter och överträffar förväntningar. Som det enda företaget i Sverige som enbart fokuserar på kameror, kan vi erbjuda en expertis och specialisering som få kan matcha. Detta engagemang för spetskompetens gör oss till det självklara valet för alla som söker pålitliga och effektiva övervakningssystem.

Vi hjälper dig hela vägen!

På Övervakningsbutiken erbjuder vi en heltäckande tjänst som sträcker sig från projektering till installation och löpande service och support. Vi arbetar nära våra kunder för att skräddarsy lösningar som exakt uppfyller deras behov, och vår dedikerade supportpersonal finns alltid till hands för att säkerställa att systemen fungerar optimalt. Vårt åtagande att vara med hela vägen garanterar en smidig och problemfri upplevelse för våra kunder.

Kontakta oss för offert

Hur går vi tillväga?

Projektering

Vi börjar varje projekt med en noggrann analys av kundens behov och miljö. Våra experter utför platsbesök och riskbedömningar för att skapa en detaljerad plan som säkerställer att varje kamera och komponent placeras optimalt. Vi tar hänsyn till allt från ljusförhållanden till täckningsområde för att garantera ett pålitligt och effektivt övervakningssystem.

få hjälp med projektering

Installation

När projekteringen är klar, tar våra erfarna och certifierade installationstekniker över. De arbetar metodiskt och noggrant för att säkerställa att varje del av systemet installeras och dokumenteras korrekt och fungerar som den ska. Vi använder endast högkvalitativa material och följer branschens bästa praxis för att garantera långvarig prestanda och tillförlitlighet.

Boka installation

Service

Efter installationen erbjuder vi löpande service och support för att säkerställa att systemet fortsätter att fungera optimalt. Vårt serviceavtal inkluderar regelbundna kontroller, uppdateringar och snabb felsökning vid behov. Vårt dedikerade supportteam finns alltid tillgängligt för att hjälpa med frågor eller problem som kan uppstå, vilket ger er ett driftsäkert system.

TEckna serviceavtal

kontakt

Frågor? Kontakta oss!

Om du har frågor eller behöver hjälp, är vårt dedikerade supportteam alltid tillgängligt för att erbjuda snabb och professionell assistans. Vi finns här för att säkerställa att ditt övervakningssystem fungerar problemfritt.

info@overvakningsbutiken.se 031-125600 / 08-254999

Vill du hålla dig uppdaterad?