PUSH-status, håller koll så att allt fungerar!

PUSH-status är en funktion som kontrollerar att din övervakningsutrustning fungerar som den ska. Om något händer med din utrustning känner enheten av det och skickar direkt en notis till din mobiltelefon, exempelvis om en kamera tappar kontakten (någon klippt av sladden) eller en hårddisk mot förmodan skulle krascha - en underskattad funktion som ger dig en extra trygghet!

Hur ska jag använda PUSH-status?

PUSH-status ger användaren en stor trygghet i och med att det notifierar användaren om vad som händer med systemet. En status kan vara att någon loggat in, att videosignalen försvunnit (exempelvis en avklippt kabel) eller att någon försöker radera hårddisken. Det går också att få notiser om hårddisken är full eller få reda på att enheten startat om. Det är rekommenderat att använda i alla system där en av AVTECHs videolagringsenheter är centralenhet.

Vad är PUSH-status?

PUSH-status är en smart funktion för snabb notifiering av systemstatus. Det är inbyggt i alla AVTECHs videolagringsenheter och levererar en PUSH-notis till din mobiltelefon så fort en ny status i systemet registreras. Genom en ständig systemkontroll kan enheten snabbt notifiera användare. Videosignalskontrollen är riktigt smart och fungerar oberoende av teknik på både analoga och IP-baserade enheter som är anslutna till internet.

Vilka enheter har PUSH-status?

Alla AVTECHs inspelningsenheter stödjer PUSH-status vilket betyder att oavsett vilken du väljer kan du alltid vara trygg. Vilken enhet du ska välja beror på om du vill ha TVI-kameror eller IP-kameror och hur många kameror du vill ansluta.