Maximal flexibilitet - hanterar alla kameratekniker

Gamla eller nya kameror spelar ingen roll med denna videolagringsenhet med pentabridteknik. Den kan ta emot IP-kameror (upp till 5 mpx), analoga kameror, TVI, CVI och 960H. Flexibiliteten är således total och du kan välja att ha kvar några av dina gamla kameror samtidigt som du kan ha senaste teknikens IP-kameror i samma system.

Vad används pentabridtekniken till?

Pentabridtekniken passar bäst vid uppgraderingar av system där delar av det gamla systemet ska vara kvar. Den passar också utmärkt där de existerande koaxialkablarna ska vara kvar men en bättre upplösning önskas via TVI-kameror eller liknande. Ofta behöver ett övervakningssystem utökas och finns det redan koaxialkablar dragna kan man spara mycket dyrbar tid på att slippa dra om dem. Med pentabridtekniken kan de gamla kamerorna sparas och mer högupplösta IP-kameror läggas till på ett smidigt sätt.

Hur fungerar pentabridteknik?

Pentabridteknik är en smart teknik som gör att videolagringsenheten kan ta emot och hantera fem olika typer av videosignaler. Den kan ta emot digitala signaler och fyra typer av analoga signaler (TVI, CVI, 960H och vanlig analog). De olika analoga signalerna kopplas in direkt i enheten medan de digitala signalerna tas in genom nätverket via identifiering av kamerornas IP-nummer. De digitala och analoga vyerna jobbar sedan sida vid sida i enheten.

Vilka enheter har pentabridteknik?

AVTECH är ledande på just pentabridtekniken och i vårt sortiment finns två enheter med denna nya teknik – en på 4 kanaler och en på 16 kanaler.