Prenumeration

En enkel komplett och skräddarsydd lösning

Slipp dyra upfront kostnader, prenumerera och få ALLT till en fast månadskostnad med marknadens bästa pris. Från ENDAST 299kr / mån! 

Kontakta oss för prisförslag

Med prenumeration slipper du dyra upfront kostnader och problem. Få hårdvara, installation och service för marknadens bästa månadspris och prenumerera på ditt övervakningssystem för en problemfri drift! Med lång erfarenhet inom branschen erbjuder vi prenumerationer som passar alla behov och budgetar, alltid till marknadens bästa pris.

Med oss får du den trygghet och säkerhet du förtjänar, oavsett om det är för bostadsrättsföreningar, logistik och företag, barer, restauranger och klubbar, eller ditt eget privata hem. Vår stora och nöjda kundkrets inom dessa fyra olika kategorier talar för sig själv och visar på vår kompetens och pålitlighet. Vi skapar prenumerationer som är unikt anpassade till dina specifika behov och naturligtvis till marknadens bästa pris. Låt oss hjälpa dig att trygga din värld med våra skräddarsydda övervakningslösningar.

Varför prenumeration

I prenumeration ingår alltid

Med vår prenumeration får ni alltid det senaste och bästa inom kameraövervakning. Vi erbjuder Provision-ISR, ett NDAA-kompatibelt israeliskt high end-fabrikat, fritt från kinesisk inblandning. Kamerorna har extremt hög säkerhetsklass och avancerade funktioner som ansiktsigenkänning, registreringsnummeravläsning, och DDA videoanalys. Ni får toppmodern teknologi för maximal trygghet.

Vårt prenumerationskoncept garanterar ett problemfritt övervakningssystem med högsta driftsäkerhet. Vi ser till att allt fungerar smidigt och kan snabbt uppgradera, justera och åtgärda problem på distans via vår installerade minidator. Dygnet runt-åtkomst genom CAM2-appen och Provision-ISR Cloud säkerställer att ni alltid har koll på ert system.

Säkerhet är avgörande inom kameraövervakning. Stora säkerhetsbrister har upptäckts hos flera populära varumärken, vilket lett till bannlysningar i många länder. Med Övervakningsbutiken kan ni vara säkra på att ert system håller högsta säkerhetsklass, med inbyggda brandväggar från Check Point i varje enhet. Vi tar säkerhet på största allvar.

Vår prenumeration inkluderar alltid fri teknisk support. Ni slipper oroa er för driftstörningar, komplicerade inställningar och uppgraderingar – vi tar hand om allt. Vår support erbjuder enastående service, hjälp med larm och funktioner enligt era önskemål, högsta möjliga driftsäkerhet och IT-skydd, samt att vi håller era system uppdaterade med den senaste programvaran.

I våra prenumerationer ingår full materialgaranti och försäkring utan självrisk. Om olyckan är framme hjälper vi er snabbt att komma igång igen, oavsett om det gäller kabelbrott, mjukvaru- eller hårdvarufel, eller vandalisering. Ni kan alltid känna er trygga med att vi har er täckta.

Vi erbjuder utbildningar för att ni och era kollegor ska kunna dra nytta av alla funktioner i ert övervakningssystem. Vi utbildar er på systemet och hjälper er att förstå och använda alla funktioner effektivt. Med vår utbildning får ni full kontroll och kan maximera nyttan av ert övervakningssystem.

FÅ KOSTNADSFRI OFFERT

Vi är redo när du behöver hjälp

Övervakningsbutikens serviceteam är redo att hjälpa dig vardagar kl. 09.00 – 17.00. Oavsett om det gäller rådgivning, teknisk support eller bokning av installation så finns vi här och hjälper dig hela vägen. Tveka inte på att slå en signal.

Skräddarsydda lösningar

Bostadsrättsföreningar

 

För bostadsrättsföreningar erbjuder vi skräddarsydda, kostnadseffektiva lösningar som ger både boende och styrelsen trygghet. Med avancerad teknik övervakar vi gemensamma utrymmen, garage och områden.

 

Mer info

Logistik, lager och företag

 

Vi stödjer företag och logistikföretag genom att skydda deras tillgångar och optimera verksamheten med skräddarsydd övervakning. Oavsett om det handlar om lagerövervakning, registreringsnummeravläsning eller allmän säkerhet, täcker våra lösningar alla behov.

Mer info

Nöjesbranschen

 

Säkerhet är avgörande inom nöjesbranschen. Våra lösningar för restauranger, barer och klubbar ger omfattande översikt och trygghet. Utöver säkerhets- och övervakningsfunktioner kan våra lösningar också användas för att skapa innehåll vid evenemang. 

Mer info

Bygg och entreprenad

 

Byggnadsplatser och maskinhallar är mycket utsatta för stölder och vandalisering. Vi hjälper dig sätta stopp för detta men kompletta lösningar med installation, hårdvara och service ALLT för en orimligt låg månadskostnad.

Mer info

Lantbruk och jordbruk

 

Efterfrågan på övervakningssystem för lantburk och gårdar har växt enormt det senaste. Vi hjälper till med att hitta en perfekt säkerhetslösning för att sätta stopp på diselstölderna eller övervaka fölningen.

Mer info

Butiksövervakning

 

Oavsett om du endast söker övervakningshårdvara eller vill ha hjälp med installation, assisterar vi dig hela vägen. Med en stor mängd nöjda butiksägare som referenser kan du vara trygg med att du får en oslagbar lösning från oss för ett mycket bra pris! 

Mer info
KONTAKTA OSS

Inte hittat det du söker?

Övervakningsbutikens serviceteam är redo att hjälpa dig vardagar kl. 09.00 – 17.00. Oavsett om det gäller rådgivning, teknisk support eller bokning av installation så finns vi här och hjälper dig hela vägen. Tveka inte på att slå en signal.

Ring oss direkt på 031-125600 eller 08-254999.

Vill du ha en demo på produkterna, se vad vi har i sortimentet eller diskutera ett case? Kom och hälsa på och kolla in produkterna live i vårt showroom. Vi finns på Gruvgatan, strax utanför centrala Göteborg (vid Pågens brödfabrik). Ingången är Gruvgatan 35B och sedan tar du enkelt hissen till våning tre. För bästa service rekommenderar vi att du bokar ett möte med en av våra säljare på 031-12 56 00 / 08-25 49 99.

Contact