Skräddarsydd Övervakning

övervakning för butik

Vi på övervakningsbutiken har kompletta lösningar för butiker. Oavsett om du vill endast söker övervakningshårdvara eller vill ha hjälp med installation hjälper vi er hela vägen. Med en stor mängd nöjda butiksägare som referenser kan du vara trygg med att du får en oslagbar lösning för ett bra pris!

Ring oss eller skicka ett mail – så hittar vi snabbt rätt utrustning i er budget!

Ring oss mejla oss

Skrädarsydda lösningar

Boka kostnadsfri konsultation  →

prenumerera från 299kr/mån

Den optimala lösningen för företag och föreningar. Med våra prenumerationserbjudanden för kamera- och övervakningssystem får du fri teknisk support, installationshjälp och tillgång till marknadsledande säkerhetsfunktioner och molnlagring, allt till en minimal månadskostnad.

friköp från 5000kr

Ta kontroll över din säkerhet med vårt friköpsalternativ! Ingen bindning, inga månadskostnader. Genom att välja friköp äger du din kamera- och övervakningslösning direkt, utan löpande kostnader. Säkra ditt hem eller företag på dina villkor. 

Skräddarsydd Lösning – Anpassad Efter Dina Behov

Vi erbjuder skräddarsydda övervakningssystem som passar exakt för dina unika behov. Från val av kameror till specifika säkerhetsfunktioner och molnlagring – skapa din / er optimala lösning. Kontakta oss för en personlig konsultation och upplev skräddarsydd trygghet som passar just dig.

Friköp – Total Frihet Utan Månadskostnader 

Få ägandeskapet direkt och inga löpande kostnader! Med vårt friköpsalternativ har du fullständig kontroll över ditt övervakningssystem utan några månadskostnader eller dolda avgifter. Säkra ditt hem eller företag på dina villkor och njut av en tryggare framtid med total frihet.

Prenumeration – Allt Inkluderat för Oöverträffad Trygghet 

Utforska våra prenumerationserbjudanden och få tillgång till allt du behöver för en komplett säkerhetslösning. Få teknisk support, installationshjälp och marknadsledande säkerhetsfunktioner, allt till en minimal månadskostnad. Upplev bekvämligheten av en helhetslösning utan kompromisser.

BUTIKSÖVERVAKNING

Upplev smarta funktioner

smart ai analys

Genom att använda vår avancerade och smarta AI videoanalys i din övervakningssystem skapar vi en kraftfull plattform som ger dig möjlighet att söka, filtrera och arbeta med signalement på ett helt nytt sätt.

Upptäck fördelarna med att ta emot snabbmeddelanden om potentiella “regel-brott” från var som helst i världen – oavsett om du är på din telefon, surfplatta eller dator. Vår smarta AI gör det möjligt för dig att enkelt identifiera och kategorisera händelser utifrån specifika kriterier som ungefärlig ålder, klädsel och andra signalement. Du kan även snabbt och lätt ställa in vilka tider och ytor som ska generera larm.

Länka samman butiker

Med en effektiv VMS-server (Video Management System) kan du tryggt hålla koll på alla dina butiker även när du inte är på plats. En VMS-server eliminerar alla tvivel om övervakningssystemets pålitlighet och ger dig möjlighet att centralt hantera och övervaka flera olika geografiska platser samtidigt. Det är som att ha ögon överallt, och en snabb överblick på din dator eller mobiltelefon avslöjar omedelbart allt du behöver veta.

En av de framträdande fördelarna med en VMS-server är dess kapacitet att hantera alla övervakningsenheter på ett centraliserat sätt. Du kan snabbt och lätt skapa behörigheter och skapa användarkonton för olika platser och personal. Genom att ha kontroll över vem som har tillgång till övervakningssystemet kan du säkerställa att endast auktoriserad personal har tillgång till känslig information. Detta är avgörande för att bibehålla säkerheten och integriteten hos ditt övervakningssystem.

Diskret och effektiv

Tyvärr ser många tjuvar idag en butik utan övervakning som ett take-away-bord. Videoövervakning har gång på gång visat sig ha önskad beteendereglerande effekt. Därför kan det vara en bra idé att visa att man har tänkt på säkerheten.

Om godset även står ute på natten kan en övervakningskamera starta en siren/högtalare och blinkande ljus när någon bryter sig in och aktivt avbryta förloppet.

Ring 031-125600 eller 08-254999 för kostnadsfri rådgivning och förslag

Quick contact

Begränsa stöld

Med kvalitetskameror kan du säkert vara borta från butiken. Kameror lämnar ingen skugga av tvivel om huruvida det finns, eller har varit, inkräktare. En snabb titt på telefonen avslöjar allt.

Viktiga saker att prioritera med inomhuskameror är estetik och bra funktioner för att få en tydlig bild i mörker.

Tillgång direkt i mobilen

Oavsett om du har fast internet i butiken vi kan använda eller om vi behöver hjälpa dig med en mobil router (3G/4G/5G) skapar vi en lösning som låter dig se live, spola tillbaka och ta emot snabbmeddelanden på “regel – break” från hela världen, på telefoner, surfplattor och datorer.

Vi kan hjälpa dig att ställa in det hela så att du bara behöver komma ihåg ditt användarnamn och en kod om du byter telefon, annars loggar du bara in med ditt fingeravtryck eller Face ID.

Du styr enkelt vem som kan se, vilka kameror de kan se – och om du vill blockera åtkomst igen

VÅRT SERVICETEAM

Vi är redo när du behöver hjälp

Övervakningsbutikens serviceteam är redo att hjälpa dig vardagar kl. 09.00 – 17.00. Oavsett om det gäller rådgivning, teknisk support eller bokning av installation så finns vi här och hjälper dig hela vägen. Tveka inte på att slå en signal.

sök bland dagens kunder

När en incident har inträffat under dagen och man ska hitta personen i fråga kan det vara en tidskrävande process.

Vi har ett system som gör det snabbt och lätt för dig att filtrera fram på alla människor som rör sig i butiken. När du behöver hitta en specifik person klickar du bara vidare så kommer ett album att presenteras, varefter du kan trycka på önskad bild och se inspelningarna.

Självklart kan du också bara kontakta vår support så hjälper vi dig hela vägen.

Svara på en specifik person

Finns det problem med att snattare kommer igen eller måste man acceptera en V.I.P. kund, då kan du enkelt ligga i framkant av ansiktsigenkänning.

Du kan göra flera olika album, t.ex. karantän, VIP, anställd etc. – och när en person blir igenkänd skickas en bild direkt till din mobiltelefon.

Enkelt och snabbt. Det är nästan som att ha en heltidsvakt vid ytterdörren.

Översikt över kundtrafik

Föreställ dig att du i en enda bild kan se hur alla kunder rör sig genom butiken. Denna funktion kallas “heatmapping”, och den är särskilt lämplig för butiker och köpcentrum. Som ni kan se på bilden är den illustrerad väldigt enkelt med färger, ju varmare färg desto mer trafik i området.

Om du vill ha värmekartläggning i din butik behöver du bara rätt kamera, det finns inga dolda avgifter eller abonnemang, du behöver bara slå på den. Vi kan till och med hjälpa dig med installationen.

POS – Point Of Sales

Allt som händer i din kassa kan också presenteras på kamerabilden och det är till och med sökbart.

Behöver du hitta inspelningarna från en speciell transaktion eller varför rabatt har getts – då kan du faktiskt söka på till exempel produktnamnet eller beloppet och sedan hitta den/de relevanta inspelningarna.

Det kallas POS-integration och är standard i alla våra professionella inspelare.

Se dagens inpasseringar

Med våra övervakningssystem kan du snabbt och smidigt få fram dagens inpasseringar. Utöver det kan du såklart även se hur många som befinner sig i butiken vid given tidpunkt samt få pushlarm om maximalantalet överträds. 

Tillgång till egen tekniker

Kanske är du helt fascinerad av övervakning, precis som vi är – kanske är schemat tajt och det är svårt att hinna med att sätta sig in i systemet.

Oavsett om du söker rådgivning eller bara behöver hjälp – har vi experterna som är redo att ta sig an uppdraget.

Det kan handla om att välja rätt utrustning, konfigurera och finjustera utrustningen, göra utdrag för polisen, ändra lösenord – eller helt enkelt genomföra en översyn för att säkerställa att allt är som det ska vara.

KONTAKTA OSS

Inte hittat det du söker?

Övervakningsbutikens serviceteam är redo att hjälpa dig vardagar kl. 09.00 – 17.00. Oavsett om det gäller rådgivning, teknisk support eller bokning av installation så finns vi här och hjälper dig hela vägen. Tveka inte på att slå en signal.

Ring oss direkt på 031-125600 eller 08-254999.

Vill du ha en demo på produkterna, se vad vi har i sortimentet eller diskutera ett case? Kom och hälsa på och kolla in produkterna live i vårt showroom. Vi finns på Gruvgatan, strax utanför centrala Göteborg (vid Pågens brödfabrik). Ingången är Gruvgatan 35B och sedan tar du enkelt hissen till våning tre. För bästa service rekommenderar vi att du bokar ett möte med en av våra säljare på 031-12 56 00 / 08-25 49 99.

Contact