Provision-ISR

Du har väl inte missat att vi tillhandahåller produkter från den marknadsledande tillverkaren Provision-ISR?

Provision-ISR är det ultimata valet för alla dina övervakningsbehov! Som ett israeliskt multinationellt företag med en lång tradition inom nationell säkerhet, kan du lita på att deras produkter håller högsta standard och tillförlitlighet. Genom att ständigt hålla sig uppdaterade med den senaste tekniken och trenderna, erbjuder Provision-ISR det absolut senaste och marknadsledande teknikerna såsom DDA-videoanalys, ansiktsigenkänning och LPR (registreringsskyltsavläsning).

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna så berättar vi mer eller klicka in på Provision-ISR.se

Provision-ISR.se RING OSS!

DDA - Artificiell video analys

Upptäck DDA-videoanalys från Provision-ISR - den mest avancerade tekniken som ger dig tillförlitliga larm på människor och fordon med två respektive fyra hjul. Detta är den bredaste nyheten som kan tillämpas både för dig som företagare och privatperson! Med DDA-tekniken (Detect. Distinguish. Alert) behöver du aldrig mer oroa dig för att missa en viktig händelse på din övervakningskamera.

Ta ditt säkerhetssystem till en helt ny nivå med DDA-videoanalysen från Provision-ISR och säg adjö till falsklarm!

Andra generationen DDA - Artificiell videoanalys

Vi är stolta över att nu kunna presentera Provision-ISRs andra generations DDA videoanalysteknik som är ännu mer intelligent. Utöver den tidigare generationen som kunde särskilja fordon, människor och djur kan den nya uppdaterade tekniken även identifiera signalement och detaljer.

Du kan exempelvis be systemet ta fram alla klipp eller sätta in larm när någon kommer in i bild som är man, har blå väska och en silvrig cykel.

Ta ditt säkerhetssystem till en helt ny nivå med DDA-videoanalysen från Provision-ISR och säg adjö till falsklarm!

Smart dörrklocka med videoanalys

Provision-ISRs dörrklocka gör det enkelt att kommunicera med besökare. Idealisk för installation på vid dörr. Denna högupplösta dörrklockkamera med inbyggda vita och IR-dioder, mikrofon och högtalare är en perfekt lösning för bostadshus och kontor.

Dörrklockan är även utrustad med den nyaste AI-tekniken för att göra ansiktsigenkänning. Vid igenkänning kan olika händelser inträffa, så som PUSH-larm till valda telefoner, upplåsning av dörr osv.

Ansiktsigenkänning

Ansiktsigenkänning, så kallat "face detection", är en del av de artificiella intelligensfunktionerna som utvecklats av Provision-ISR. Provision-ISR:s marknadsledande ansiktsigenkänning ger dig möjligheten att upptäcka, spåra och utvärdera upp till 10 ansikten samtidigt och spara upp till 10 000 ansikten i databasen.

Denna teknik ger dig en hög precision och enkelhet för åtkomstkontroll. Integrera enkelt bilder från din smartphone och ha fullständig kontroll över din säkerhet med funktioner som incheckning, välkomsttjänst och larm vid inträde av obehörig personal eller snattare. Ta steget mot en tryggare framtid med Provision-ISR.

Registreringsskyltsavläsning

Upptäck Provision-ISR:s LPR-kameror med registreringsskyltsavläsning!
“LPR” står för ”License Plate Recognition” vilket på svenska översätts till ”registreringsskyltsavläsning”. Detta innebär att kameran inte bara spelar in i så hög kvalitet att man tydligt kan se registreringsskyltar i efterhand på inspelningarna, utan att kameran faktiskt även kan avläsa, i realtid, vad som står på registreringsskyltarna och göra saker utifrån det! Våra LPR-kameror från Provision-ISR är både effektiva och prisvärda!
 

Provision-ISR:s LPR-kameror använder sig av den mest avancerade bildbehandlingstekniken. Identifiering av fordon och registreringsskyltar har aldrig varit så precis, exakt och tillförlitlig. Tekniken ger dig möjligheten att känna igen och analysera registreringsskyltar och sedan larma dig eller utföra en åtgärd t.ex. öppna en bom. Användningsområdet för LPR-kameror är otroligt brett och ger stora fördelar för företag, lokala myndigheter och organisationer såsom hotell, skolor, fabriker och offentliga parkeringsplatser, men även privata villor och parkeringsytor.

Har du frågor? Självklart erbjuder vi kostnadsfri rådgivning!

Ring oss på 031-12 56 00 / 08-25 49 99 eller använd formuläret

Läs mer på Provision-isr.se! RING OSS!


  Smart Alert

  Till skillnad från "vanliga" övervakningskameror, som vanligtvis används för att undersöka en händelse efter att den inträffade, meddelar Smart Alert-kameror inkräktare att hans närvaro har upptäckts och kan aktivt agera genom ljud och blixtljus. Av denna anledning kan de jämföras med riktiga larmsystem. Smart Alert-kameror används i stor utsträckning i privata fastigheters områdesskydd, industriområden eller kommersiella ytor. De kan också används för att förhindra obehörig åtkomst till begränsade områden, parkeringsplatser eller fotgängarzoner.

  Du kan även tala direkt ut ur kamerans inbyggda högtalare, från din mobiltelefon/dator, eller låt kameran spela upp förinspelade ljudklipp, antingen egeninspelade eller befintliga ljudfiler.

  Intelligent-PTZ

  De nya intelligenta PTZ-kamerorna med AUTOTRACKING använder sig av PROVISION-ISR:s nya teknologi för objektigenkänning (DDA) för att följa föremål av intresse (människor, 2-hjuliga eller 4-hjuliga fordon). PTZ-kamerorna börjar följa efter så fort det dyker upp en MÄNNISKA och/eller ett FORDON i bilden, kameran zoomar då också in på objektet.

  Kameran kan också patrullera ett förinställt område. Det är den senaste AI-tekniken och ersätter både vakter och många fasta kameror och kan nyttjas på företag med större eller mindre ytor, lantbruk och privata villor - nu är det äntligen slut med falsklarm!

  Fisheye

  Provision-ISRs unika VR-teknik (FISHEYE) gör att du med EN ENDA kamera kan täcka flera hundra kvadratmeter, ge dig en unik överblick och undvika "döda" och blinda vinklar. Genom att använda dig av Provision-ISRs VR-teknik (FISHEYE) kan en kamera göra samma jobb som fyra (!) traditionella kameror. Använd dig av Provision-ISRs Fisheye och spara både tid och pengar!

  Värmekameror

  Termisk bild möjliggör att övervaka stora områden i totalt mörker, bländande ljus och ogynnsamma väder genom att kombinera termiska och vanlig bilder med synligt ljus. Värmekamerorna från Provision-ISR kan upptäcka och varna för onormala temperaturer och ge fullständig situationsmedvetenhet i de mest utmanande miljöer.
   
  Övervakning av temperaturen på föremål och utrustning (motorer, generatorer, nätskåp, etc.) är avgörande för att garantera säkerhet och skydda system och människor från skada! Provision-ISR:s THERMAL-kameror är ett värdefullt verktyg för att identifiera potentiella problem.

  Rainbow Serien

  Provision-ISR:s RAINBOW-kameror, utrustade med CNV-teknik (Color Night Vision), ger skarpa färger av överlägsen kvalitet även i dåliga ljusförhållanden och mörker, vilket ger visuella detaljer som väsentligt förbättrar möjligheten att identifiera personer och föremål!

  Färger även på natten
  Många brott, speciellt inbrott och våldsbrott, inträffar på natten. De kameror i PROVISION-ISR:s RAINBOW-serie, förbättrar identifikationsmöjligheten i dåligt ljus och mörker avsevärt, såsom människors bilenars färg. Dessutom blir det alltid skarpare bild i färg än de kameror som i mörker bara kan återge svart/vit bild!
   
  Artificiell intelligens
  RAINBOW-kamerorna är också utrustade med den mest omtalade AI-funktionen; DDA. Tack vare avancerade algoritmer för artificiell intelligens kan kamerorna noggrant upptäcka och larma på personer och/eller två- och fyrhjuliga fordon!

  VMS - intelligent mjukvara för PC och MAC

  VMS är en avancerad och intelligent programvara, framtagen för Provision-ISR:s övervakningssystem, där du kan styra flera Provision-ISR-enheter från en och samma plattform med en mängd funktioner - helt kostnadsfritt!

  Provision-ISR:s VMS-mjukvara hjälper dig som är i behov av att hantera storskaligt, komplext videoövervakningsnätverk, såväl som dig som är en mindre användare, på ett enkelt och smidigt sätt. Exempelvis kan VMS-mjukvaran kombinera räknedata från flera kameror placerade vid in- och utgången i till exempel en butik, vilket ger realtidsdata om hur många människor som finns i butiken vid en viss tidpunkt. Denna funktion gör det möjligt för butiken att övervaka flöde och hur många personer som befinner sig i butiken, vilket blivit extra efterfrågat under corona med restriktioner om antalet personer som får vistas på vissa ytor samtidigt. Samma funktion kan också användas för fordonsräkning.

  NDAA - Inga handelshinder!

  All utrustning från Provision-ISR är fullt NDAA-kompatibla - du slipper oro för handelshinder och andra embargon!

  John S. McCain National Defense Authorization Act (NDAA) undertecknades i lag den 13 augusti 2018. Lagen, specifikt Section 889, förbjuder federala myndigheter, deras entreprenörer och bidrags- eller lånmottagare att upphandla eller använda "telekommunikation och videoövervakningsutrustning eller tjänster" från specifika kinesiska företag som saknar NDAA. NDAA-förbudet inkluderar telekommunikationsutrustning producerad av Huawei Technologies Company eller ZTE Corporation, samt videoövervaknings- och telekommunikationsutrustning som produceras av Hikvision eller Dahua Technology Company.

  Check point - Cybersäkerhet 

  Att skydda dina övervakningskameror från hackare är viktigt för nätverkssäkerhet och datasekretess. Om du kan komma åt din kamera via internet kan någon annan också komma åt eller hacka den. Med Check Points nya IoT nanoteknik inbäddad i CCTV-enheterna skiljer sig Provision-ISR från andra liknande CCTV-produkter. Detta bygger förtroende i en föränderlig och farlig fysisk cybervärld.
   
  Låt inte spionerande ögon kika på ditt säkerhetskameraflöde. Håll dig cybersäker med Provision-ISR och Check Points inbäddade lösningar!

  Har du frågor? Självklart erbjuder vi kostnadsfri rådgivning!

  Ring oss på 031-12 56 00 / 08-25 49 99

  Läs mer på Provision-isr.se! RING OSS!