Betalningsvillkor

På Övervakningsbutiken kan du välja mellan att betala med kontokort, förskottsbetalning, postförskott, Swish eller mot faktura via Klarna.

Faktura/avbetalning

Övervakningsbutiken erbjuder i samarbete med Klarna, fakturering till privatpersoner och företag, med betalningsvillkor 30 dagar. Privatpersoner kan även välja att dela upp sin betalning på 3-36 månader (eventuell ränta och uppläggningsavgift kan tillkomma). Högsta belopp för faktura/delbetalning är f.n. upp till 100 000 kr, beroende på kreditvärdighet. Kontakta Klarna (telefon 08-120 120 00) eller oss på telefon 031-12 56 00 om du har behov av att höja din kreditgräns. Se Klarnas villkor för faktura och delbetalning. Vid frågor rörande påminnelseavgifter/räntor, kontakta Klarna. Förenklad kreditprövning utan kännedomskopia sker och du får svar inom loppet av några sekunder. Vid val av faktura som betalningsmedel tillkommer en extra avgift om 20 kr (inklusive moms). Vi har även ett samarbete med Wasa Kredit för prenumerationstjänser.

Kortbetalning

Vi accepterar alla ledande kontokort – Visa, MasterCard, American Express och Diners Club. När du betalar med ditt kontokort blir dina kortuppgifter skickade direkt till din banks betalningssystem. All kommunikation mellan dig och denna är krypterad (SSL), så att ingen kan få tillgång till de data du skriver in. Övervakningsbutiken stöder även den nya säkra standarden för kortbetalningar på Internet (3D Secure), av Visa kallad “Verified By Visa” och av MasterCard kallad “MasterCard Secure Code”. Betaltjänstleverantören vi använder oss av heter DIBS AB, och är en väl beprövad betaltjänstleverantör som arbetar tillsammans med vårt kortinlösenföretag, Euroline (SEB). Detta betalningsalternativ är avgiftsfritt. Vid beställningar där leveransadressen inte är densamma som kortadressen gör vi en extra rutinkontroll, i förebyggande syfte, för att förhindra bedrägerier.

Förskottsbetalning

Inbetalning görs till vårt bankgirokonto: 5523-4470. Beställningen skickas först när betalningen är verifierad. Det tar någon dag extra att verifiera betalningen efter att överföringen gjorts. Detta betalningsalternativ är avgiftsfritt.

Postförskott

Du betalar på postkontoret/servicestället. Vid beställningsvärde mellan 10 000-50 000 kr kan ev. betalning behöva ske via postväxel, beroende på serviceställe. Maxvärdet på beställning med postförskott som betalsätt är 50 000 kr. Beställningar överstigande 50 000 kr betalas med förskottsbetalning eller kortbetalning. Vid betalning med postväxel ska denna ställas ut med Posten som mottagare. Postförskottsavgift på 45:- (inklusive moms) tillkommer. För försändelser som inte löses ut och därför går i retur till oss debiteras en administrativ avgift om 400 kr (inklusive moms) för att täcka kostnader för frakt, returfrakt och administration. Vi förbehåller oss rätten att lägga om postförskott till fakturabetalning via Klarna om det accepteras av Klarna.

Swish

Med Swish betalar du enkelt direkt via telefonen. Väljer du att betala med Swish behöver du bara starta appen och godkänna betalningen. Information om hur du gör kommer på bekräftelsesidan. Med Swish är maxgränsen 150 000 kr för betalningar. Vårt Swishnummer är 123 340 94 63, detta behövs normalt inte då Swish är helt integrerat i vår kassa.