Övervakningsbutiken 2.0

Det senaste halvåret har vi på Övervakningsbutiken jobbat hårt för att kunna erbjuda en bättre service till er kunder, såväl nya som trogna. Vi har gjort en total översyn och har nu tagit fram en modernare hemsida, knutit till oss agentur från ytterligare en världsledande leverantör och tagit fram nya efterfrågade tjänster. Den grafiska profilen har vi också uppdaterat för att ni lättare ska känna igen er. Arbetet har kretsat kring att öka värdet och förenkla för er som kunder. Scrolla ner för att läsa mer om de stora förbättringar vi gjort och vad de innebär för er!

Ny och mer lättnavigerad hemsida

Vår nya hemsida ger dig en lättare överblick över produkter och mycket tydligare information om respektive produkt. Vi har lagt stor energi på att skapa lättförståelig produktinformation så att du alltid ska veta vad du köper. Det innebär att produktbeskrivningarna är bättre strukturerade och att all nödvändig information finns nära till hands.

Surfa runt

Många nya produkter och bättre priser

Vi har sett över vårt sortiment och utökat vårt utbud inom de flesta områden. Du kommer märka att vi har fler övervakningskameror, massor av nya nätverkstillbehör, en mängd nya tillbehör och bra tjänster som kan förenkla din vardag. Självklart är vi inte nöjda och kommer kontinuerligt lägga upp nya roliga produkter som gör kameraövervakningen både bättre och effektivare. Olika typer av tjänster är också något många efterfrågar varför vi även kommer arbeta fram fler smarta tjänster som underlättar för dig samtidigt som det skapar värde. Vi har också omförhandlat med våra leverantörer och lyckats sänka priserna ut till dig som kund.

Ny konfigurator för övervakningssystem

Övervakningsbehovet varierar väldigt mycket mellan olika områden och miljöer, varför vi tagit fram enkla konfiguratorer där du som kund smidigt kan få fram det övervakningssystem som du faktiskt behöver. Vi har delat upp våra system i tre olika delar – bra, bättre och bäst – för att göra jämförelsen lättförståelig. Du väljer de kameror du vill ha och kan blanda fritt mellan inom- och utomhuskameror. Sedan väljer du de kabellängder du behöver samt en rad smarta tillval som utökar funktionen på övervakningssystemet. En konfigurator som gör det enkelt att beställa det du verkligen behöver och dessutom rabatterar det mesta för dig!

Testa att konfigurera ett system

AETEK – ny stor leverantör av PoE-switchar

En PoE-switch är en viktig del i ett kameraövervakningssystem där strömförsörjning av kamerorna och stabil signalhantering är grunden. Vi har därför knutit en riktigt duktig leverantör av switchar till oss som vi känner oss trygga med. AETEK har ett komplett utbud av PoE-switchar som innefattar både unmanaged och managed. Dessutom finns en komplett serie som är helt vattentäta vilka skapar nya möjligheter för effektiv kameraövervakning utomhus. Att AETEK levererar switchar till några av världens mest kända kameratillverkare, exempelvis AXIS, gör att vi har stort förtroende. En annan stor fördel är att de är mycket prisvärda!

Kolla in PoE-switcharna

Nyheter för våra återförsäljare

Du som är återförsäljare hos oss har nu fått ett helt nytt gränssnitt att jobba med som förenklar ditt arbete avsevärt. Vi har skapat en inloggning som gör att du alltid kommer se vårt rekommenderade pris på produkterna och så fort du lägger in dem i kassan får de dina priser. Det gör det enkelt för dig att veta hur mycket du kan ta ut från dina kunder och även smidig beställning av varor. Vill du bli återförsäljare av våra produkter är du välkommen att fylla i vårt formulär. Är du befintlig återförsäljare har du fått inloggningsuppgifter på mailen där dina priser redan är inlagda.

Gå till ÅF-sidan