Om oss

Vilka är vi?

Övervakningsbutiken är en av Sveriges ledande leverantörer inom kameraövervakning för privatpersoner och företag. Vårt fokus ligger alltid på att du ska få rätt teknik som passar och hjälper dig hela vägen från analys och design till installation och support. Genom noga utvalda leverantörer från Europa och övriga världen kan vi erbjuda professionell utrustning till bra priser.

Vad gör vi?

Vi är specialister på säkerhet och jobbar med främst kameraövervakning men även larm och skydd. Vårt team är sammansatt av ett gäng erfarna tekniker som alltid är redo för en ny utmaning från våra kunder. Vi gillar teknik och håller oss ständigt uppdaterade med det senaste inom kameraövervakning och säkerhet.

Varför gör vi det?

Vi vill att alla ska kunna känna en trygghet i det samhälle vi lever i. För de som drabbas eller riskerar att drabbas finns vi där för att hjälpa till. Med tekniken som drivkraft utvecklar vi system som tryggar din vardag med allt i säkerhetsväg.

Vår historia

En fjärrstyrd helikopter med en spionkamera sådde fröet som senare grodde och växte till en av Sveriges största leverantörer av övervakningskameror.

Det var en fattig men teknikintresserad student som köpte den för att leka med. Tyvärr skulle hyran betalas och helikopter med kamera såldes på Blocket…

Historien kunde tagit slut här, men ett oväntat möte med en glad busschaufför på buss 758 mot Mölndal ändrade allt. Han var speciellt nöjd med bussens nya övervakningskameror och dess trygghetsskapande effekt.

Nu grodde fröet och när nästa studielån kom beställdes ett par nya övervakningskameror och de är nu en del av de över 30 000 kameror som Övervakningsbutiken sålt sedan 2005.

Vad hände med busschauffören? Han är nu en mycket kunnig och passionerad säljare på Övervakningsbutiken.

Vi som arbetar på Övervaknings­butiken

Adam Aliceus

Rådgivare

adam@overvakningsbutiken.se

Olof Magnusson

Rådgivare

olof@overvakningsbutiken.se

Joel Wuollet

Teknisk support

joel@overvakningsbutiken.se

Oscar Jakobsson

Logistik / support

oscar@overvakningsbutiken.se

Kim Johnsson

Installation

kim@overvakningsbutiken.se

David Aharon

Kundtjänst/ekonomi

info@overvakningsbutiken.se

Företagsuppgifter

Adress:

Övervakningsbutiken On Net GBG AB
Gruvgatan 35B
42130 Västra Frölunda

Telefon:

031-12 56 00

Fax:

0735-274579

Mailadress:

info@overvakningsbutiken.se

Organisationsnummer:

556684-2414